Home » Contact/info

Contact/info

Wilt u een fotoshoot bij mij boeken of bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Maak dan gebruik van het contactformulier hieronder, als dit niet lukt kunt u mij ook altijd een mailtje sturen naar: femkevanderlandfotografie@gmail.com of stuur mij een berichtje op mijn Facebookpagina

Newborn shoot:
Bent u geïnteresseerd in een new born fotosessie? Dat is bij mij ook mogelijk, ik heb meerdere props (denk hierbij aan mandjes, kleedjes, haarbandjes, kleertjes) waarmee leuke foto’s gemaakt kunnen worden. Hier kunt u ook voorbeelden van zien bij mijn portfolio. Ik neem hiervoor alle tijd die er nodig is voor mooie foto’s, als uw kind er geen zin in heeft. Dan proberen we het de volgende keer gewoon weer. 🙂  (Denk hierbij aan zo’n 15-20 foto’s, duur: dit is verschillend per baby, dit kan zo 3 tot 4 uur in beslag nemen)

Familie shoot:
Wilt u graag met uw familie of alleen met uw gezin op de foto? Dit is bij mij ook mogelijk. Ik heb zelf geen fotostudio dus zullen deze shoots meestal buiten plaats vinden, ik weet in de omgeving van Feanwâlden wel leuke locaties voor een fotoshoot, tenzij u zelf een locatie in gedachte heeft dit is natuurlijk ook altijd mogelijk. (Denk hierbij aan zo’n 10-15 foto’s, duur: 1 uur tot 1,5 uur)

Zwangerschapsshoot:
Zijn jullie zwanger en willen jullie graag mooie foto’s van uw buik? Dan is dit zeker mogelijk. Zorg wel voor strakke kleding (denk hierbij aan een mooie jurk, of een strak wit shirt) zodat de buik mooi zichtbaar is. Ook is het mogelijk om uw blote buik te fotograferen, dit is natuurlijk aan de klant zelf. Het is mogelijk deze shoot alleen te doen of samen met uw gezin. Ook is het mogelijk als u al kinderen heeft deze ook op de foto te zetten. (Denk hierbij aan zo’n 10-15 foto’s, duur: 1 uur tot 1,5 uur)

Dieren shoot:
Heeft u huisdieren waar u mooie foto’s van wilt hebben? Dan is dit zeker ook mogelijk. U kunt uw huisdier alleen op de foto laten zetten of samen met het gezin. Dit is allemaal geen probleem. (Denk hierbij aan zo’n 10-15 foto’s, 1 tot 2 uur)

Natuurfoto’s:
Wilt u graag 1 van mijn natuurfoto’s op canvas bestellen, als foto of een poster? Dan is dit bij mij mogelijk, u krijgt dan de foto natuurlijk zonder logo voor een bepaalde prijs (ligt aan de grote van de resolutie die u wilt laten printen) Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

Kinderfeestje:
Is uw zoon of dochter jarig? Dan is het ook hartstikke leuk om een fotoshoot te doen als feestje. Met meisjes is het leuk om ze eerst door mij te laten opmaken, of dat ze elkaar kunnen opmaken. Om ze daarna samen en apart op de foto te kunnen zetten. bij jongens is het natuurlijk leuk om er hele stoere foto’s van te gaan maken. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met mij opnemen.

Wilt u foto’s laten afdrukken of wilt u deze op een wanddecoratie?? Dit is ook via mij mogelijk voor een degelijke prijs. (U betaald hiervoor alleen de onkosten) Uiteraard krijgt u de foto’s of wanddecoratie dan zonder logo. 

Bûtenfjild

© Femke van der Land

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s