Home » Over mij

Over mij

Femke van der Land FotografieHallo, mijn naam is Femke van der Land. Ik ben op 9 juni 1995 geboren in het ziekenhuis van Dokkum. Heb vanaf mijn geboorte tot mijn achttiende bij mijn ouders gewoond in De Westereen en nu woon ik gezellig samen met mijn vriend en onze kat Kitty in Feanwâlden.

Ik heb sinds 2013 een spiegelreflexcamera (Nikon D5100) gekocht voor mijn beauty blog van toen. Aangezien die blog toch niet mijn interesse genoeg had om ermee door te gaan ben ik begonnen met het fotograferen van de natuur. Sindsdien is fotograferen mijn passie geworden, er is zoveel moois in de wereld te zien. En al dit moois kun je natuurlijk ook vastleggen op camera. Wat daarna uitrolde tot mijn eerste echte fotoshoot, dit was ook gelijk een newborn shoot (superspannend!). Ik vind het nu vooral nog steeds leuk om de natuur te fotograferen, maar daarnaast vind ik het ook super om foto’s vast te leggen van mensen en dieren. Ik ben dan ook vooral vaak in de natuur te vinden, met name in het Bûtenfjild (Buitenveld) omdat dit vlak bij mijn woonplaats is. 🙂

In 2011 ben ik begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste waar ik in 2015 mijn diploma in heb behaald. Ik kan met deze opleiding de schoonheid perfect combineren met fotografie. Zo kan ik de visagie doen en eventueel de wenkbrauwen epileren (bijwerken) van de klant. Alles voor het beste resultaat natuurlijk! Ook kan ik hierbij leuke kinderfeestjes geven, doordat ik de kindjes leuke make-up kan geven en daarnaast hun kan gaan fotograferen.

Ik ben nog van plan om eind 2017, begin 2018 een fotografie cursus te gaan volgen voor om zo nog meer de kneepjes van het vak te gaan leren. 

Bij mij is de klant altijd koning, dus heb je zelf ideeën voor een fotoshoot of een pose dan kunnen we dat altijd toepassen of uitproberen! Zo maak ik  van elke foto een herinnering voor altijd!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s